С повече от 20 години опит в областта, Райс ЕООД е един от водещите доставчици на решения за печат в офиса в България. Благодарение на разнообразието от офис принтери, копирни машини и скенери които предлагаме, ние можем да предоставим широк набор от решения за компании и организации, независимо от техния размер. Започвайки от здравите и устойчиви продукти, предназначени за ежедневна употреба и стигайки до специализираното оборудване, предназначено за специфични задачи, Райс предлага иновативни, завършени и енергийно-ефективни решения за вашия офис.

В отговор и на актуалните тенденции на пазара, Райс предлага и софтуерни решения за работните потоци в офиса. Чрез тях вие можете да:

  • Промените целите на хартиените документи - С нашите решения можете лесно да трансформирате хартиените документи в гъвкави, по-използваеми формати за Word® или Excel® с възможност за редакция. Можете да ги превеждате на други езици. Дори можете да ги конвертирате и след това да ги слушате като аудио файл в MP3 формат.
  • Архивирате и съхранявате вашите печатни документи - Превърнете печатните документи в дигитални ресурси. Лесно сканирайте, незабавно архивирайте и изтегляйте информацията. За да направите така, че ключовото ви съдържание да е достъпно и лесно за търсене, може да препращате документи от вашето МФУ през вашата мрежа директно към неговото крайно местоположение, независимо дали е локално или в облака.
  • Намалите разходите за печат - Потребителите често разпечатват грешни документи, избират грешните настройки за печат, печатат наново поради грешки или други причини. Опростените решения помагат за предотвратяване на нерационалния печат - и на разходите за печат като цяло - като задържат печатното задание в защитени опашки до готовността на потребителя, прилагайки настройки по подразбиране, но с възможност за промяна преди печат или за цялостно изтриване при необходимост.
  • Защитите вашия работен поток за обработка на документи - Хартиените документи могат да бъдат оставени в тавите на устройството и върху бюрата като това води до риск за сигурността на информацията. А електронните документи пък могат да бъдат съхранявани без кодиране или изпратени към грешното лице или архив. Защитете вашите сканирани или хартиени документи чрез кодиране, защита с парола, автентификация, директно препращане или други методи.
  • Автоматизирате вашите вътрешни процеси - Вътрешните процеси често включват ръчни и продължителни стъпки, ето защо намирането на правилното приложение или решение е от съществена важност за бизнеса. Опростете и автоматизирайте задачите с решения, които гарантират, че документите ще бъдат изпратени директно към системите, на които вашия бизнес разчита - с минимални усилия - и посрещнете специфичните нужди на вашия бизнес.
  • Подкрепите служителите с увреждания - Улеснете взаимодействието на потребителите и подкрепете служителите, които имат нужда от малко допълнителна помощ при използването на хост с приложения и софтуерни решения. Например може да дадете достъп на потребителите до функциите на устройството чрез гласови команди и да направите документите по-използваеми като ги конвертирате в аудио файлове.

КЪМ ПРОДУКТОВИЯ КАТАЛОГ »