РАЙС ЕООД е българска търговска фирма с 29 годишен опит в продажбата и поддръжката на офис техника - копирни машини, принтери, скенери, и дигитализация на библиотеки и архиви. За годините на своята дейност компанията утвърди позициите си на пазара в България и изгради търговска и сервизна мрежа в регионалните центрове на страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Шумен. С изградените в школата на РАЙС ЕООД търговски и сервизни специалисти, фирмата може да отговори на клиентите си с успешната продажба на най-подходящите за тях решения на територията на цялата страна. Ние, от екипа на РАЙС ЕООД сме убедени, че най-точният показател за успех е доверието на клиентите. Стремежът, доказван ежедневно от всички работещи в РАЙС ЕООД е да се запази традицията на доброто обслужване, като максимално се отговори на изискванията на клиентите и навременно се предлагат най-новите продукти и услуги. Решенията, предлагани от нас, често са източник на конкурентно предимство за клиентите ни, правейки техния бизнес по-производителен, сигурен, устойчив и ефективен.

История

Райс е основана в гр. Варна от управителя на фирмата Мария Павлова,като търговски и сервизен партньор на Minolta Европа, офис Виена
 
1995 г.
2000 г.
 
Стартира работа офиса на фирмата в Бургас
Стартира работа офиса на фирмата в Хасково, който се мести в Пловдив през 2008 г.

 2004 г. 

 
2003 г.

 

 Стартира работа офиса на фирмата в Шумен

2005 г.
 
Стартира работа офиса на фирмата в София
Райс ЕООД става оторизиран търговски и сервизен партньор на Brother България
 
2006 г.
2008 г.
 
Райс ЕООД става ексклузивен търговски и сервизен партньор на i2S Digibook за България
Райс ЕООД става оторизиран търговски и сервизен партньор на Xerox България
 
2012 г.
2017 г.
 
Райс ЕООД става акредитиран XPPS партньор нa Xerox България

 

Сертификати

Дружеството е сертифициранo по системата за управление на качеството ISO 9001:2008, със сертификат No BG120196Q/06.03.2005, издаден от Бюро Веритас България.

Философия

Ние сме винаги близо до вас.

Какво предлагаме

Стратегически партньорства

 

i2s Digibook

Френската компания е производител на професионални скенери за дигитализация на книги и документи (ръчни и автоматични), подходящи за библиотеки, университети, държавни организации за архивиране на книги и документи от формат А3 до 2хА0 във файлове с високо качество и същевременно щадящи физическото състояние на оригинала. I2S предлага и гама от софтуер, допълващ нуждите при изпълнение на проекти по дигитализация.

Xerox

В продължение на повече от половин век Xerox е несъмнен лидер в документните технологии и услуги. Компанията продължава да се изгражда, стъпвайки на това наследство от иновации. След придобиването на Affiliated Computer Services, Xerox понастоящем е водещо предприятие по отношение на бизнес процесите и управлението на документите, предлагайки голямо разнообразие от глобализирани услуги. Новият Xerox е отдаден на иновациите, услугите и дава на своите клиенти свободата да се фокусират върху най-важното за тях - същината на техния бизнес.

Brother Partner

BROTHER предлага пълноценни, опростени за опериране решения за офиса, които освен с ниска първоначална инвестиция се отличават и с конкурентна себестойност на копие и издържливост при работа във времето. В областта на печатните устройства компанията е разработила лазерни, мастиленоструйни и други печатни технологии, които намаляват шума от устройствата в офиса. Японският производител подобрява както работата на своите устройства (като високоскоростна обработка на изображения и цветни скенери), така и качеството на изображенията.