От 2007 г. Райс ЕООД предлага хардуерни и софтуерни решения за производствен печат и благодарение на дългогодишния си опит, се е превърнала в лидер за България в областта. Широката гама решения в портфолиото на Райс са подходящи както за големите печатници, издателства и рекламни агенции, така и за по-малките рекламни, копирни и фото студия, а също така и за всяка компания, чиито бизнес се нуждае от печатни материали, опаковки и др. в големи обеми.

Освен доставка на дигитални преси и софтуер за управление на печата, Райс предлага и пълно сервизно обслужване на техниката, срещу фиксирана цена на копие, намаляваща при увеличение на печата и без фиксирани минимални месечни такси или обеми. Сервизната реакция след заявка е до 8 работни часа, а при необходимост от подмяна на консумативи и части реакцията е до два работни дни. Сервизните инженери на Райс регулярно преминават обучение за поддръжка на оборудването. Всичко това, за да ви гарантира удобство, сигурност и ниски цени!

Райс ЕООД е оторизиран търговски и сервизен пратньор на Ксерокс България за търговия и сервиз на дигиталните преси на Xerox. Xerox предлага най-широкото портфолио от дигитални печатни преси, цифрови печатни машини и производствени принтери, съществуващо на пазара.

КЪМ ПРОДУКТОВИЯ КАТАЛОГ »