Освен продажба на продукта, РАЙС ЕООД предлага на своите клиенти пълно сервизно обслужване, гаранционна и следгаранционна поддръжка на производствени решения за печатници и рекламни агенции, професионални скенери за книги, подходящи за архиви и библиотеки, офис продукти: многофункционални устройства, лазерни черно-бели и цветни принтери, цифрови черно-бели и цветни копирни машини, компютърни конфигурации, презентационна техника от световните производители i2S, XEROX, BROTHER, KIP, ОСЕ, INFOCUS, KYOCERA, OKI, CANON, LEXMARK, KONICA MINOLTA. За да осигури бързо и ефективно сервизно обслужване, РАЙС ЕООД разполага с богата складова наличност на продукти, консумативи и резервни части.

РАЙС ЕООД е съсредоточила основно усилия и ресурси към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери. Във фирмата работят 15 висококвалифицирани специалисти - сертифициран търговски и сервизен персонал. С изградените в школата на РАЙС ЕООД търговски и сервизни специалисти, фирмата може да отговори на клиентите си с успешната продажба на най-подходящите за партньорите продукти и сервизирането им в цяла България. В екипа на РАЙС ЕООД сме убедени, че най-точният показател за успеха е доверието на клиентите.

Ние от Райс ЕООД предлагаме широка гама от услуги по ИТ поддръжка за малки, средни и големи предприятия в цяла България. Ние предлагаме рентабилни решения, които да отговорят на нуждите на клиента, съобразно финансовите му възможности.

Райс ЕООД предлага няколко различни вида договори за сервизна поддръжка на нашите клиенти, като всеки договор предлага различно ниво на поддръжка, според конкретните изисквания и нужди.

  • Гаранционна поддръжка – Райс ЕООД е оторизиран гаранционен сервиз на марките i2S, Xerox и Brother за България. Гаранционното обслужване се осъществява в офисите на Райс или на място при клиента, в зависимост от условията на гаранцията и конкретната договорка.
  • Удължена гаранция – Предлагаме закупуването на удължено гаранционно обслужване при условията на стандартна гаранция.
  • Договор със заплащане на цена на копие – предлагаме договори за пълна сервизна поддръжка (доставка на консумативи,  подмяна на части) с фиксирана цена на копие за срока на договора.
  • Извънгаранционна поддръжка – предлагаме услуги по ремонт на печатащи и сканиращи устройства с изтекла гаранция и на място при клиента.
  • Договор за сервизно обслужване – предлагаме договори със заплащане на месечна такса за обслужване, срещу предоставяне на услуги по ремонт и профилактика на техниката.
  • Поддръжка при необходимост – нашите специалисти са на разположение при възникнала необходимост от сервиз на всяка печатаща и сканираща техника.
  • Доставка, инсталация и обучение за работа с техниката  – закупеното от нас оборудване се доставя на място при клиента, интегрира се в работната му среда и се провежда въвеждащо обучение за работа с него.
  • Доставка на консумативи и резервни части – предлагаме доставка на консумативи и резервни части за всяка печатаща и сканираща техника.