В условия на променлив бизнес климат печатниците имат все по-голяма необходимост от изгодна технология за осъществяване на ефективни операции за печат. Xerox (NYSE: XRX) отговаря на това търсене със своята нова генерация от награждаваната платформа iGen4® - XeroxiGen4 DiamondEdition.
При iGen4 DiamondEdition задаването на задачи за печат е по-лесно, а производствените срокове по-кратки, което дава на печатарите предимство пред конкурентите при производство на брошури, каталози, списания и печат на директна поща. Освен това, най-новият iGen4 предлага прецизен печат с постоянство на цветността при изображенията и гарантира, че цветовете от първото отпечатано копие ще бъдат същите като тези при последното, което е много важно при поръчки за производство на корпоративни материали.
Много от оптимизациите на iGen4 DiamondEdition спестяват време и включват автоматизираните функции от пресата XeroxiGen™ 150, в това число 26-инчовия стакер и поддръжка на цветовата гама, което спестява ръчния труд при анализ на цветовете.
Подобренията при iGen4 DiamondEditionще бъдат налични и за всички потребители на iGen4, в това число:
  • Автоматична настройка Image-to-Paper – ръчните настройки са заменени с автоматични предложения, изпитана процедура, която отнема по-малко време и намалява времеемките настройки по въвеждане на хартията.
  • IntegratedPLUSфиниш решение за брошури – използвайки JDF технология, производството на комплексни брошури е опростено до заявка на задачата с натискането на един бутон и предпечат чрез автоматизирана финиш настройка.
  • Автоматизирано изпълнение на поръчки – благодарение на StoreFlow, web-to-printсофтуер от компанията на Xerox - XMPie®, потребителите могат да създават изгодни B2C продажби и B2Bпортали за “orderingstatic”за персонализирани печатни копия. Процесът на предпечат на файловете може да бъде автоматизиран като FreeFlow®ProcessManager бъде интегриран към StoreFlow.
  • Повишена ефективност – дори с EFIFieryController или XeroxFreFlowController, iGen4 DiamondEdition повишава ефективността, тъй като е съвместим с различни решения за управление на потока от задачи.
Доставчиците на решения за печат могат също да се възползват максимално от своята технологична инвестиция, като използват ProfitAccelerator®DigitalBusinessResources – най-голямата колекция от бизнес инструменти и услуги в индустрията.
 
 
Възвръщаемост на инвестицията
Според SpencerLabDigitalColorLaboratoryiGen4 предлага добра възвръщаемост на инвестицията. В проучване на фирмата, XeroxiGen4 постига най-висока „пригодност“ от наличните преси, като превъзхожда конкурентните машини. Най-висока „пригодност“ означава по-добро представяне – по-широк набор от печатни материали за потребителите и повече приходи за собственика дигиталната преса.