< >

FreeFlow Digital Publisher

FreeFlow® Digital Publisher е цифрово софтуерно решение за издаване, което ви позволява да предоставяте както печатни, така и мобилни/онлайн съобщения едновременно, използвайки един унифициран поток. С две нови конфигурации в облака, от които да избирате, сега можете да намалите първоначалните си разходи, да ускорите развитието и бързо да започнете генериране на нови приходи от многоканални услуги.
ЗАПИТВАНЕ
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Основни характеристики

FreeFlow® Digital Publisher използва изцяло нов софтуер за автоматизация на работния процес за предпечат FreeFlow® Core, за да подготви работните задания за единичен работен поток
 • Автоматично подготвя и изпраща оптимизирания файл за печат до цифровата печатаща машина Xerox
 • В същото време цифрово оптимизирани версии могат да бъдат разпределени към по-широка аудитория чрез съвременните цифрови медии, като например уеб браузъри и мобилни приложения, които могат да бъдат изтеглени от Apple iTunes Store, Google Play или Amazon App Store
- Получете входящ PDF от вашия клиент – заедно с основните цифрови приложения, като видео файлове – и софтуерът автоматично подготвя работата с подготвителни и други оптимизационни стъпки за печат и цифрова доставка.
- Управлявайте всяка публикация с включено табло – управлявайте поставянето на мултимедия, ограничаването на достъпа, управлението на имейл абонаменти и уведомленията при поискване, и много повече.
- Включени са важни анализи, за да се предостави на клиента поглед към читателите, доклади за процент на отваряне, данни за проследяване на приложение, щраквания с платформата и много повече – помагайки им да подобрят съдържанието, докато ви предоставят възможности за приходи.


Конфигурации на облака на FreeFlow® Digital Publisher

- Конфигурацията на облака работи по същия начин като локалната версия, но включва FreeFlow® Core Cloud, така че можете да предложите многоканални комуникации по-бързо и да избегнете първоначалните инвестиции за закупуване на сървър, инсталиране на софтуер и скъпа ИТ поддръжка

- Конфигурацията на електронното публикуване също включва FreeFlow Core Cloud, позволявайки ви да публикувате цифрово и мобилно съдържание без да променяте вашия съществуващ поток за печатна продукция

Изходни настройки на FreeFlow® Digital Publisher

- Mobile Course Packs са електронен вариант на хартиеното копие на курсов пакет, но с възможност за електронно разпространение, достъпно на множество устройства и с лесен достъп за студенти

- Custom Storefront е нов начин за представяне на мобилно съдържание в мобилни приложения и браузъри. Чрез Custom Storefront собствениците на съдържание могат да насочват читателите към подбрано съдържание, да систематизират документи и видео файлове с помощта на папки, както и да извличат финансови дивиденти от съдържанието чрез банер реклами.

Само малък брой от собствениците на съдържание могат да доставят цифрови съобщения, които са оптимизирани за много форми на мобилно потребление. Това се трансформира в пропуснати възможности за много хора да достигнат до своите клиенти чрез тези популярни канали. За да публикувате в тези канали, съдържанието трябва да бъде коригирано и оптимизирано за множество формати и размери. Това изисква технически умения и различни работни процеси.

Ключови предизвикателства

- Без значение къде ще погледнете, хората поглъщат информация, и го правят с помощта на различни устройства - смартфони, таблети и лаптопи

- Без правилните инструменти, създаването и поднасянето на цифрово съдържание е времеемко и скъпо занятие

- Специализираните платформи за хостване на съдържание са скъпи

- Свързването на системите към клиента, операциите на компанията и IT инфраструктурата е трудна задача

FreeFlow® Digital Publisher позволява на клиентите си да доставят своите документи на по-широка аудитория с помощта на днешните нови масови средства за комуникация – уеб браузъри, мобилни приложения, изтеглени от iTunes и Google Play, както и връзки към съдържание, изпратени чрез социалните мрежи.

То ви дава възможност за създаване на нов бизнес, като помага на клиентите ви драстично да подобрят своите документи – създаване на интерактивна и динамична електронна версия за публикуването им. Добавяне на видео и аудио, активни хипервръзки, слайдшоу и текст, пренесен към използваното устройство – резултатът е значително подобряване на опита на читателя и добавяне на стойност към съдържанието на вашите клиенти.

И така, какво това революционно решение направи за вас и вашите клиенти?

 • Повече задачи с цифрови комуникации за всички видове приложения за печат:
 • Пълноцветни документи – от прости до сложни
 • Маркетингови послания, които добавят приложимост
 • Годишни доклади онлайн и редовни бюлетини, които подобряват устойчивостта и отговарят на корпоративните изисквания
 • Комплекти за записване за онлайн разпространение
 • Ръководства, които изискват вградени видео инструкции за работа
 • Намалете разходите си чрез оптимизиране на печата и цифровите комуникационни предпечатни операции в един работен процес.
 • Разширете бизнеса си чрез разширяване на способността си да генерирате повтарящи се потоци от приходи с печатни и електронни публикации.
 • Удивете клиентите си чрез взимане на материали, които вече са отпечатани за тях, и разпространите съдържанието чрез подобрени, динамични и интерактивни версии, които се разпространяват чрез цифрови канали.
 • Предложете информация за използване, която казва на клиентите ви как читателите взаимодействат с тяхното съдържание, така че да могат да подобрят бъдещите публикации, за да ги направят по-ефективни.

 

Защо да изберем Xerox

 • Поддръжката на Xerox е най-добрата – от хората, които правят технологията за вашия бизнес.
 • Вашият екип на Xerox ще проведе първоначална консултация, за да разбере вашите нужди и цели, и да изработи решение за вашия работен поток.
 • Специалистите на Xerox ще извършат пълна инсталация и конфигуриране на вашето решение, включително разработване и конфигуриране на потребителски работни потоци, и ще се уверят, че се интегрират със съществуващите приложения. Всичко това, за да ви помогне да намалите разходите до минимум.
 • Вашият екип на Xerox ще валидира работните потоци, за да се увери, че всичко работи гладко, както и ще обучи вашия персонал продажби, за да започнете бързо реализиране на приходи.
 • Дори и след като вашето решение FreeFlow Digital Publisher е инсталирано и работи, ние ще бъдем с вас непрекъснато, за да осигурим обслужване и поддръжка.
ЗАПИТВАНЕ ЗА FreeFlow Digital Publisher
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ Софтуер за работните потоци в печатната индустрия
 • FreeFlow Core

  Рационализиране. Безпроблемност. Опростяване. На място или в облака.
 • FreeFlow Makeready

  Разширени възможности на предпечата - опростени. Вашите възможности - увеличени.
 • FreeFlow Variable Information Suite

  Повече възможности за персонализиране, които отговарят на вашите нужди.
 • FreeFlow Digital Publisher

  FreeFlow® Digital Publisher е цифрово софтуерно решение за издаване, което ви позволява да предоставяте както печатни, така и мобилни/онлайн съобщения едновременно, използвайки един унифициран поток. С две нови конфигурации в облака, от които да избирате, сега можете да намалите първоначалните си разходи, да ускорите развитието и бързо да започнете генериране на нови приходи от многоканални услуги.