< >

Xerox Workplace Suite

Базирано на сървър управление на печата на място, както и мобилен достъп до печатното ви оборудване, със стандарт за сигурност, удобство и данни за употребата, които ви помагат да отключите производителността и да намалите разходите.
ЗАПИТВАНЕ
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Xerox® Workplace Suite предоставя работни потоци за управление на печата и мобилност, които отговарят на нуждите на средните и големи компании със специфични изисквания за контрол на информацията. Той представлява завършена платформа за управление на печата и мобилността, която се инсталира на вашия сървър с цел лична и защитена употреба на място. Той може да бъде лицензиран отделно или в комбинация като решение за мобилност или решение за управление на печата. Изберете функциите, които най-добре отговарят на вашите нужди.

Основни характеристики

 

 • Сигурност на съдържанието. Нашата функция за сигурност на съдържанието защитава от загуба на данни или интелектуална собственост като извършва търсене във всички копирани, сканирани или отпечатани документи през лицензирано МФУ на специфични, определени от потребителя термини или текстови поредици (напр. конфиденциални такива, само за вътрешна употреба и др.). Ако бъде открито съвпадение, се изпраща предупреждение — заедно с подробни данни за задачата и съдържанието — към администратора за последващи действия.
 • Автентификация и контрол на достъпа. Опциите за автентификация са съвместими с широк диапазон четци и карти, покриващи стандартите в индустрията. Изберете картова, безкартова или дори базирана на мобилно устройство автентификация чрез NFC, приложението Xerox Print Portal или QR код за отключване на устройствата. Използвайте основните правила за печат, за да поемете контрол върху разходите и да ограничите достъпа до устройствата/функциите на ниво потребител/група.
 • Мобилен печат. Превърнете печата от мобилни устройства в гъвкава и лесна дейност. Изпращайте задачи за печат от устройства с Windows OS, Google Chromebooks, Mac OS, Linux и приложение за печат чрез мобилни устройства към таблети с iOS, Android и Windows Surface. С традиционния работен поток за печат от всяко устройство може да изпратите задачите до една единствена опашка за освобождаване и изтегляне при готовност.
 • Осчетоводяване, отчитане и правила. Администраторите могат да задават контрол на достъп и правила за печат, както и внимателно да следят процеса на печат в цялата организация с помощта на консолидирано отчитане на печатното оборудване и възможности за осчетоводяване. Xerox Workplace Suite се интегрира с Мрежовото осчетоводяване.


Мобилните технологии промениха начина, по който работим. Организациите търсят достъпно решение, за да спестят време и пари, като в същото време контролират и защитават своите устройства. Също така, те искат да увеличат производителността на служителите чрез подобрена мобилност, която не ги бави и не създава допълнителни IT ограничения.

Ключови предизвикателства

Мобилност.

 • Мобилните специалисти търсят удобен и сигурен начин да отпечатват своите офис документи.
 • Фирмите търсят лесни за работа и неизискващи непрекъсната IT поддръжка решения, които да правят отпечатването от различни марки мобилни устройства на различни марки печатни устройства възможно.
 • Гостите, клиентите и служителите имат нужда да печатат удобно във вашия офис.


Защита
.

 • Повишете качеството на сигурността на вашата организация като следите съдържанието, което се отпечатва, копира или сканира.
 • Имате нужда от гъвкав, но достъпен метод за подобрено отчитане на логванията и хронологията на устройството.


Защо да изберем Xerox

 • Базираната на сървър опция за печат на място предлага ефективен, отворен дизайн, който ви позволява да добавяте необходимите за вас функции — независимо дали имате нужда от допълнителна мобилност или защита.
 • Днешното печатно оборудване представлява комбинация от устройства. Доста често се срещат мултифункционални устройства и принтери на повече от един доставчик. Защо да не контролирате по-добре тези активи?
 • Вярно и точно конвертирайте вашите документи в Microsoft Office® без да се притеснявате от загуба на форматиране или данни.


IT предимството на Xerox

 • Без повече притеснения за управлението на приложенията за определени мобилни устройства.
 • Сега имате повече избор за печат от където и когато поискате. Няма нужда да управлявате уникални драйвери за всички различни печатни устройства във вашата организация.
ЗАПИТВАНЕ ЗА Xerox Workplace Suite
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ Софтуер за управление на печата
 • Xerox ConnectKey за DocuShare

  Лесно и интуитивно сканиране директно към вашите бизнес процесите
 • Xerox Easy Translator Service

  Превеждайте между повече от 40 езика за секунди
 • Xerox DocuShare Flex

  Цялостно облачно решение за управление на съдържанието за малкия и среден бизнес и корпоративните отдели
 • Equitrac Office

  Усъвършенстван контрол на разходите за документи
 • Xerox Workplace Suite

  Базирано на сървър управление на печата на място, както и мобилен достъп до печатното ви оборудване, със стандарт за сигурност, удобство и данни за употребата, които ви помагат да отключите производителността и да намалите разходите.
 • Xerox Workplace Cloud

  Нашето лесно за употреба и неизискващо непрекъсната IT поддръжка решение Xerox Workplace Cloud елиминира притесненията относно сигурността и в същото време ви предлага удобство, данни за употребата, както и проследяване и контрол на цялостното ви печатно оборудване.