< >

Широкоформатни принтери

 • ROWE ecoPrint i4

  ROWE ecoPrint i4

  Широкоформатен принтер, 4 м/мин, 2 ролки за хартия
 • ROWE ecoPrint i8

  ROWE ecoPrint i8

  Широкоформатен принтер, 8 м/мин, 4 ролки за хартия
 • ROWE ecoPrint i10

  ROWE ecoPrint i10

  Широкоформатен принтер, 10 м/мин, 4 ролки за хартия