Възможността за отпечатване на ярко бял тонер върху тъмна хартия позволява на дизайнерите да създават контрастен и атрактивен дизайн. Вземете го с новия, компактен цветен принтер Xerox VersaLink C8000W

Как се изпълнява бял печат в конвенционалните устройства?


Без технологията за бяло отпечатване, начинът, по който белият цвят се възпроизвежда на принтера, е, чрез празно място в нанасянето на тонера. Ако хартията, която използвате, не е бяла или ако има сиви тонове или е рециклирана хартия, няма да получите ярко бялото, което искате или имате нужда. Например, ако печатате върху лист жълта хартия, навсякъде, където в дизайна има бял цвят, на хартията няма да се нанесе тонер и няма да видите бяло, а ще видите жълто. Тук белият печат става важен, за да можете наистина да създадете изображение с бели тонове, независимо от цвета на носителя.


Как се изпълнява бял печат при C8000W?

C8000W има всичко необходимо за поддръжка на работните процеси с бял тонер. Това включва устройството, тонера, интегриран графичен контролер, драйвери за Mac и Windows и вградени цветни таблици.


Технологията ви предоставя бял тонер плюс обичайните циан, магента и жълто. Първо се полага бяло, което означава, че цветовете, отпечатани върху него изпъкват. По принцип това е проста идея, но досега се предлагаше само на производствени принтери от по-висок клас.


Защо да принтирате с бяло?


Тъмната основа, става ваше платно, а бялата основа кара цветовете да изпъкнат. Включвайки белият тонер като подложка, C8000W позволява принтирането върху тъмна и цветна основа, защото белият тонер става основа за CMY тонера – което означава наситен принт сякаш е върху бяла хартия.

Това отваря много нови възможности:


Когато става въпрос за стикери за прозорци, например, принтирането на цветове върху прозрачна основа прави цветовете ненаситени и избелели. С цветния принтер Xerox VersaLink C8000W сега може да принтирате с бяла подложка на цветовете CMY. Това ще ги направи наситени и изпъкващи, което ще Ви позволи да принтирате зашеметяващи и професионални изображения за стикери за прозорци, привличащи вниманието.


Независимо дали са покани, менюта, банери или етикети за офиса – принтирайте всички тях, направете ги да изпъкнат и впечатлете с дизайн.


Предимствата на Xerox VersaLink C8000W


Цветният принтер VersaLink® C8000W е предназначен за различни потребители – от работещи в офис, с офис приложения до професионални дизайнери, работещи със специализираните графични софтуери.


Бял текст и графики за потребители, ползващи офис пакет


Използвайте предоставените драйвъри за Windows и MAC, за да изберете до 12 цвята за медия и принтирайте на устройството, използвайки вашите стандартни Windows приложения. Изберете бял цвят за текста и сте готови. Например изберете бял текст и го принтирайте върху тъмна основа за професионален вид на вашата покана.


За дизайнерите


Дизайнерите, използващи продуктите на Adobe ще бъдат възхитени от възможността да се възползват от всички възможности на тъмните и цветни хартии, пликове и синтетични материали. Другите устройства могат да принтират само върху бяла хартия, докато цветния принтер VersaLink C8000W разкрива един изцяло нов свят за материалите за печат. Създайте изображение, включващо бяло и включвайки някой прости дизайнерски техники, VersaLink® C8000W автоматично ще добави белият цвят като основа за другите, за да постигнете уникален резултат върху избраната основа.


Принтерът VersaLink® C8000W с бял тонер разкрива нови възможности пред вас:

  • CMY + White цветен принтер с вграден контролер
  • 45 ppm letter/A4, 22 ppm tabloid
  • Adobe® PostScript® 3
  • 12 настройки на цветната медия
  • Отпечатва стандартни размери до SRA3 и банери до 320x1320mm. 64-300 gsm медия
  • До 1200 x 2400 dpi резолюция на печат
  • 1,140 листа стандартен капацитет на зареждане