След официалното й обявяване през лятото на 2018 г., Xerox отбеляза 100-тната продажба за MEA региона от своята Iridesse® цветна дигитална преса за производствен печат. В направената класация на фирмите допринесли за успеха, в челната десятка, на 7-мо място е и България.


Iridesse® е водещ модел за Xerox, особено популярен в MEA. Клиентите са намерили изобретателни начини да приложат на практика превъзходните възможности на пресата, които наскоро бяха разширени, за да включат CMYK+ с бели, прозрачни, сребърни, златни и розови специални мастила.

Водеща технология в цифровия печат

 
Когато имате нужда от печат на нещо специално, което не можете да получите само чрез дигитални носители, сега е по-лесно от всякога да създавате зашеметяващи, първокласни ефекти, които дават впечатляващи резултати със специалните сухи мастила – прозрачно или бляскавите и привличащи вниманието цветове в злато, сребро и металик. Iridesse производствената преса е първият в индустрията 6-цветен печатащ механизъм, който реализира тези печатни изисквания, които преди се правеха главно чрез офсет.


Xerox комбинира две технологии, отличени с награди - технологията на първото сухо мастило с металически отблясък за дигитален печат, което се изправя срещу качеството на познатото щамповане на фолио и UHD резолюцията, която отстранява слабите места на дигиталния цветен печат като прави безпроблемно отпечатването на сложни елементи като градиенти, тънки шрифтове и векторни графики – в една производствена преса с две касети за специализирани сухи мастила, за да създавате изумителни брошури, визитки, поздравителни картички, покани, сгъваеми кутии и др.


Iridesse® е първата ксерографска дигитална преса, която осигурява печат с шест цвята само с едно преминаване. Освен това тя е мултифункционална, цялостна производствена преса, която покрива всички очаквания за рентабилни кратки срокове, персонализация и бързо изпълнение на днешните автоматизирани печатни среди. Със скорост на печат до 120 ppm А4, тегло на хартията от 52 g/m² до 400 g/m², формат 330 mm x 1199.9 mm, месечно натоварване от 475 000 страници и набор от вградени опции за довършителни операции, печатниците вече могат да изпълняват с увереност сложни задания.


Високата производителност, изключителното качество на изображението, широкият обхват на медия и надеждността на водещият производствен модел с безпрецедентна сила на изразяване ще внесат солидна разлика във вашия бизнес.