В началото на лятото Xerox анонсира новите си многофункционални принтери от серията Xerox AltaLink® C8100 и Xerox AltaLink B8100 (MFP), поддържащи гъвкавата работна среда и отговарящи на потребностите на компаниите за ускорени процеси на дигитализиране на работното пространство, чрез достъп до екосистемата на приложенията ConnectKey®.


Предимства:


- Предназначени за средни до големи работни екипи, като поддържат и печат на размер до 297 x 420 mm;


- Възможността за мобилна и облачна свързаност с устройството Ви дава свободата да работите навсякъде и по всяко време;


- Проактивна сигурност с Configuration Watchdog и McAfee;


- Продуктова линия от десет A3 цветни и черно-бели мултифункционални устройства, от които да изберете;


Сертификат за информационна сигурност National Information Assurance Partnership (NIAP).


В допълнение към възможностите си за печат, серията AltaLink 8100 спомага за бързото цифровизиране на работното място с впечатляваща скорост на сканиране до 270 изображения в минута и оптично разпознаване на символи, което позволява на клиентите да извличат повече информация от документите. В комбинация с Apps от ConnectKey, включително връзки към най-популярните облачни решения, тези принтери могат да се превърнат в център на трансформацията от физическа към цифрова организация на офиса. Според скорошно глобално проучване за бъдещето на работата на Xerox 34% от предприятията ускоряват плановете за дигитална трансформация в резултат на COVID-19.

Продуктивно работно място за всички


Повече от 85% от допитаните в изследването посочват, че устройството, което им липсва в новата работна организация е принтерът. Нещо повече те оценяват ролята на печатащото устройство като ключова за осигуряване на продуктивен работен процес.


Устройствата AltaLink свързват двата свята на физическото и дигиталното с помощта на приложения и разширени възможности за сканиране, които ви позволяват да дигитализирате и обработвате информация с едно щракване. Автоматизирайте ежедневните задачи, за да спестите време и елиминирате грешките.


Интуитивният и персонализиран подобен на таблет интерфейс, балансира простота и ефективността, като намалява стъпките за работа със само едно докосване.


Стандартните функции като Wi-Fi Direct улесняват служителите, като им дават възможността да принтират от своите мобилни устройства и да имат достъп до разширените функции на AltaLink.

 

Идеалното решение за всеки


Големи задачи, малки задачи и всичко по средата – AltaLink може да бъде персонализиран да прави всичко това. Твои е изборът за завършващите настойки, а и за аксесоарите, позволявайки ви да конфигурирате вашето устройство за всеки тип документ.


Xerox® App Gallery - това е вашият път до неспиращо растяща галерия от приложения, предназначена да ви спести време, да улесни повтарящи се или комплексни процеси, за да може вашият бизнес да се развива, можете да превеждате, да превръщате ръкописните си записки в ауидио файлове и много други.


Улеснете IT поддръжката, когато екипът ви расте, а с него и броят мултифункционални устройства. Fleet Orchestrator Ви позволява да създавате конфигурации и настройки на всички ваши устройства едновременно. Осъществявайте интерактивно обучение и подкрепяйте потребителите директно от вашия десктоп с Remote Control Panel.

Цялостна защита


По-гъвкавата работна сила носи със себе си засилени проблеми за сигурността. Xerox си партнира с водещи експерти по киберсигурност като McAfee и Cisco, за да предоставят на AltaLink цялостна вградена сигурност, която защитава както устройството, така и мрежата. Интеграцията с водещи решения в областта на сигурността като Security Information и Event Management solutions от McAfee, LogRhythm и Splunk опростява проследимостта и управлението на събития свързани със сигурността.