Продукти:

Бизнес решения

Производствени решения

Софтуер

Офис решения

Услуги

 

 

Цените  са в лева, без ДДС!

 

За всички  продукти над  1500 лв без ДДС, поръчани през сайта, транспортът е безплатен!!

Новини:

Райс ЕООД с отличие от XEROX "Партньор на 2017та"

РАЙС и XEROX представиха пред шуменския бизнес портфолио от решения за управление на печат и за защита на личните данни в документацията

FUJIFILM Holdings и Корпорация Xerox обявиха споразумение за обединение на дългогодишното съвместно предприятие Fuji Xerox с Xerox

Райс ЕООД стана акредитиран партньор на Xerox за България в предлагането на Managed Print Services (MPS) – Управляеми услуги за печат

Xerox прави мастилено-струйните принтери достъпни за повече доставчици на печатни услуги

KBA и Xerox се насочват към пазара на опаковки от картон с 40-инчова дигитална листова преса

Xerox е лидер в услугите за управление на работните потоци според новия доклад на IDC MarketScape

Колко интелигентно може да бъде едно мултифункционално устройство в действителност?

Gartner обяви Xerox за лидер в световния си доклад

Xerox® Color C60 Printer спечели наградата „PRO“ на Buyers Laboratory

Xerox е лидер в услугите за управление на работните потоци според новия доклад на IDC MarketScape

Лидер в надпреварата: Xerox води класацията в доклада на Quocirca за пазара на управляемите печатни услуги (MPS) за шеста поредна година

Виж всички новини

i2S LIMB Server

i2S LIMB Server  
 LIMB™ Server е цялостно решение за проекти за масова дигитализация, вкл. всички инструменти за управление, обработка, обогатяване, индексиране и конвертиране на документите в цифрови активи за дългосрочно архивиране, дигитални библиотеки, електронно публикуване или пречат при поискване.
 
LIMB™ Server е перфектното решение за проекти за масова дигитализация, включващи няколко скенера и множество оператори. След като се инсталира на сървъра, LIMB™ Server е достъпен едновременно от управялващия проекта и от операторите. Според изискванията за дигитализация, супервайзора на проекта може да назначава задачи за всеки оператор, да определя неговата роля, да наблюдава стъпките на всяка сканираща станция и да наблюдава цялостния процес.
 
LIMB™ Server е разработен за целите на дигитализирането на всички културни и архивни документи (книги, архиви, дневници, вестници, карти, снимки, произведения на изкуството и т.н.). Съществуващите изображения в TIFF или JPEG могат да бъдат обработвани редом с наскоро дигитализираните материали, добавяйки стойност на вашето съдържание чрез нови структурирани метаданни. 

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
LIMB™ Server е разработен като продуктивно и ефективно решение, което да намали разходите за дигитализация. Адаптиращите се производствени шаблони, автоматизираната партидна обработка, високата скорост и ергономиченият интерфейс правят LIMB идеалното решение за конвертиране на съдържанието. Организацията на работа с множество потребители дава възможност да се зададат специални задачи и роли на всеки оператор, повишавайки по този начин индивидуалната продуктивност и минимизират риска от грешки.
 
СЪВРЕМЕНЕН РАБОТЕН ПРОЦЕС
С работна среда, позволяваща множество потребители и способността да създава шаблони според конкретния проект, LIMB Server може да управялва множество работни процеси, на базата на техните специфични изисквания.
 
ЕРГОНОМИЧНОСТ
LIMB™ Server е разработен така, че да максимизира продуктивността и опита на операторите. Потребителският интерфейс е интуитивен и лесен за разбиране, като създава по-добро преживяване за потребителя и по-добра производителност. Платформата улеснява операторите при изпълняването на задачите им.
 
СТОЙНОСТ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
LIMB™ Server взима суровите изображенияот скенера и ги конвертира в по-богати цифрови документи в множество формати. По време на процеса на конвертиране метаданните се създават автоматично и се прикрепят към документа за по-богата и индексирана документация. LIMB поддържа редица индустриални стандарти за управление на метаданни вкл. METS/ALTO за структурирано описание на метаданните.
 
ВСИЧКО В ЕДНО
 
Уникален инструмент за обработка, обогатяване, структуриране и конвертиране на вашите колекции в дигитални.
БЪРЗ
 
Множестов потребители; множество изображения, които се обработват паралелно, автоматична обработка
 
ИНТУИТИВЕН
 
Ергономичният софтуер е предвиден така, че да бъде лесен за употреба от потребители без технически компетенции.
СЪВМЕСТИМ
 
LIMB™ е съвместим с всички метадата стандарти, вкл.  METS, ALTO, DC, MODS
 
ДОБАВЯЩ СТОЙНОСТ
 
LIMB™ увеличава стойността на съдържанието, докато намалява разходите за сканиране.
 
ПОДОБРЯВАЩ
 
LIMB™ enhance the metadata, the content and the user experience
 

LIMB
Serverв детайли:
LIMB™ Server може да обработва изображения от всеки източник...ръчни или автоматични скенети или фотоапарати. LIMB™ Server включва всички необходими инструменти за обработка на избражението, обогатяване на метаданните, структуризиране на документите и разпознаване на текст с OCR и преобразуването им в различни формати.

 
ОБРАБОТКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО
LIMB™ Server вкл. едновременно авоматична и ръчна обработка на изображенията за стандартни задачи като:
 • корекция на изкривяването,
 • изрязване, промяна на размера,
 • бинарна конверсия,
 • контраст, яркост,
 • уплътняване
Повече от 40 инструмента, които да подобрят и да помогнат обработката на изображенията 
 
ДопълнителноLIMBServerосигурява уникални възможности за обработка на изображението, като:
 • премахване на фона,
 • корекция на кривините на страниците,
 • корекция на светлината,
 • центриране на текста,
 • разпознаване на илюстрациите.
LIMB™ Server може да обработва цели колекции ефективно и бързо, предоставяйки по-виоска продуктивност и възвръщане на инвестицията.
 
ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО
 
Автоматизираният контрол върху качеството на изображението на LIMB™ Server анализира всяко изображение за:
 • замъглени участъци,
 • свръх експонация,
 • дублиране,
 • частични избображения.
Като част от процедурата ви по контрол на качеството LIMB Server осигурява всички инструменти за произволно преглеждане на изображенията; откриване на дефектни участъци в тях и репортването им с лесен потребителски интерфейс и удобството за бързо повторно сканиране, което увеличава ефективността на операторите в работния процес.
СТРУКТУРИРАНЕ НА ДОКУМЕНТА
LIMB™ Server предоставя лесен за употреба интерфейс за структурирано отбелязване (номера на страниците, корици, тяло на книгата, глави, съдържание или илюстрации и т.н.), употреба на кустомизиращи се шаблони, или чрез автоматизирано прочитане на съдържанието. Новосъздадените метаданни не само обогатяват съдържанието, но правят книгата много по-използваема и тя може да бъде експортирана в METS файлове или PDF документи.
 
Инструмент за потвърждаване на страниците
На база на патентовани технологии,.LIMB Server  вкл. инструмент за валидиране на страниците за по-лесно отбелязване на номерата им и бързо идентифициране на дублираните или липсващи страници в документа.
 
O.C.R
Интегрираната професионална OCR програма – осигурява възможности за разпознаване на текста на 137 езика. Разпознатият текст може да бъде експортиран в ALTO, TEXT или да бъде вграден в PDF документ с възможност за търсене.
Допълнителни модули за възможни за ABBYY версия 9, или 10 Fine Reader engine, или за SAKHR за арабски езици.
 
ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
 
LIMB™ Server предоставя едновременно множество формати, вкл.:
 • TIFF, Multi page TIFF
 • JPG,
 • JPEG 2000,
 • PDF, Searchable PDF, PDF-A
 • METS
 • ALTO
 • TEXT
 • и други
Може да се зададе всякаква комбинация от формати чрез груповото обработване с автоматично експортиране към локална директория или цифрово хранилище чрез FTP.
 
ПУБЛИКУВАНЕ
LIMB™ Imaging предоставя модули, чрез които да публикувате своето съдържание метаданни и медиа файлове, директно към YooLib™ цифрови хранилища, присвоявайки категории и колекции към съдържанието. Персоналните връзки към други дигитални библиотечни платформи и хранилища могат да бъдат разработени допълнително.
 СЪЗДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА МЕТАДАННИ
Можете директно да импортират описателни метаданни от ваш каталог или други OAI файлове с данни, използвайки протокол Z39.50 или някой от следните файлови формати за метаданни: MARC, MARC21, Dublin Core, csv, MODS. След като приключи обработката на изображението и отбелязването му Limb™ Desktop може да експортира кум няколко стурктурни формата за метаданни, вкл. METS, ALTO, Dublin Core, MODS. Limb™ осигурява персонализиращи се METS схеми за максимална гъвкавост.
 
 УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС
Всяка стъпка от работния процес може да бъде зададена от оператора, на база на конкретния проект. Всички насторйки могат да бъдат запазени под формата на шаблон, за да бъдат използвани отново.
 
 
 
LIMBServer – минимални изисквания:
  
Операционна система
Windows 7 или 8; Windows server 2008; Windows server 2012
64 bit
Памет
Мин.16 GB RAM памет (препоръчително 24 GB) за 5 едновременно работещи потребителя
Процесор
8 ядра за 5 едновременно работещи потребителя
Отдалечен достъп
Windows Remote Desktop лиценз
 
Цена: Запитване
Изтегли брошура (PDF)
Запитване/поръчка