Новите черно-бели устройства XeroxD136 подобряват значително монохромния печат. С характерните за Xerox леснота на употреба, превъзходни завършващи опции и възможност за добавяне на водещи в индустрията решения за оптимизация на работата, устройствата са идеални за печат на транзакционни документи, книги и упътвания. Със серията копир-принтери потребителите могат да избират скорост на печата, както и сървърни и завършващи опции, които да отговарят на специфичните им нужди. Устройствата са създадени, за да се впишат във всяка печатна среда, като разширените им възможности предлагат повече разнообразие за приложение – от стикери за прозорци до визитни картички и магнити.
 
 
Скорост и продуктивност
Новите машини работят със скорост от 136 стр./мин. и разполагат със захранващи механизми със свръх-висок капацитет, така че да се справят с различни типове хартия и да осигуряват възможност за по-големи обеми на печат.
 
 
Постоянно качество на изображенията
XeroxD136 използва EA Toner и печата при разделителна способност от 2400х2400 dpi, което означава, че текст, снимки и графики се пресъздават консистентно – с ясни полутонове и плътно черно. Освен това, тонерът придава на разпечатките професионален матиращ завършек.
 
 
Улеснена работа
Копир-принтерът D136 може да бъде свързан със сървъра XeroxEX, захранван от Fiery, който разполага със спектрофотометър, калибриращ принтера, за да осигури плавен, плътен градиент. Освен това, за устройстватае достъпен и FreeFlow®PrintServer от Xerox.
 
 
Разнообразни завършващи възможности
Устройствата притежават редица възможности за завършек на печата. Потребителите могат да изберат допълнителен завършек, като настроят устройството според собствените си нужди. Могат също така и да разширят възможностите си с възможността да създават Z-образно сгъващи се материали, както и такива, които се прегъват на три или четири полета.