Клиентите на Xerox сега имат възможността да създават красиви картички и така да разширят услугите си, за да отговорят на нуждите на крайните потребители. Това е възможно благодарение на новата опция ThickStock, която е достъпна на XeroxiGen4®DiamondEdition.С нея може да бъде постигнато високо качество на изображенията на много от популярните видове картон, както и други плътни материи – до 24 точки (610 микрона).
Отвъд новите предложения като възможността за печат на дебели картони, доставчиците на печатни услуги могат да разширят бизнеса си с помощта на технологиите digitalcolor (дигитален цвят)  и blackandwhite (черно-бяло).
 „Благодарение на скоростта и качеството на дигиталните технологии на Xerox, можем да се справим със задачи, които изискват персонализация, чести промени, малки количества за печат и бърза доставка,“ каза Дейвид Лоуденс, директор продуктов маркетинф в IronMountainFulfillmentServices – един от щастливите клиенти на Xerox.
За да се справят с обемите и изискванията за персонализация, от които се нуждаят, IronMountain използват три устройства XeroxNuvera® 288, две XeroxNuvera 144, XeroxColor 550 и две машини XeroxColor 1000, разпределени между седалищата на компанията в Илинойс, Ню Джърси и Калифорния.
 Друга компания, която се доверява на Xerox в своята работа е 1800 Postcards – печатница за цялостно обслужване в Ню Йорк, която специализира в сферата на пощенските картички, визитките, брошурите и банерите. Наскоро те инсталират iGen® 150 Press , което бързо води до значителен ръст на продуктивността.
 „Характерът на нашата работа включва големи обеми на печат и големи размери, за които не бихме могли дори да мечтаем с друга преса,“ каза Дейвид Моял, президент и собственик на 1800Postcards. „Изборът на iGen 150 е най-доброто решение, което сме взимали.“