Райс откри новия си офис в София с Дни на отворените врати през изминалата седмица. Гостите имаха възможност да се запознаят с различни модели на нови производствени дигитални машини, цветни и монохромни, скенери за книги.
Откриването на шоурума беше отбелязано с коктейл за партньорите и клиентите на Райс. Акценти бяха три производствени цветни системи за печат на Xerox, както и скенерите за книги от i2s Digibook до формат А2.  
Задоволство от партньорството с Райс изказа генералният директор на Ксерокс България - Юлиян Григоров, а гостите имаха възможност да видят последни модели дигитални машини на Xerox.
Компанията i2sDigibook бе представена по време на коктейла от Сабрина Рой, регионален мениджър продажби. Райс е ексклузивен представител на i2sDigibook за България и може да се похвали с около 80 процента пазарен дял в продажбата на такъв тип скенери.
Скенерите от серии e-Scan– решения за обществено ползване и Copibook – производствени решения за дигитализация до формат А2, показани в шоурума са предназначени за дигитализация на фондовете на библиотеки в училища, университети и държавни учреждения. Скенерите предлагат лесно, бързо и интуитивно сканиране, автоматичен фокус и преглед на сканираните страници в реално време.
Откриването на офиса беше повод, освен за демонстрация на оборудването и за приятен коктейл.
Сред гостите присъстваха и клиенти, които споделиха впечатления за работата си с Райс.