Най-новият принтер на Xerox прави много лесно печатането на материали с различно приложение. Специалистите могат да принтират всичко от полиестерни етикети и знаци до стикери за прозорци, менюта и брошури, като машината им дава повече възможности, когато трябва да отговорят на нуждите на своите потребители и да печелят нов бизнес.

Xerox Color 570 е достатъчно гъвкав, за да бъде идеален за центрове за бърз печат, вътрешни операции, агенции, малки бизнеси и производители с различни нужди и изисквания.

Възможностите на принтера позволяват на офис мениджърите да копират, сканират, печатат и изпращат по факс, докато графичните дизайнери могат да използват устройството, за да създават визуални продукти с високо качество. Благодарение на резолюцията от 2 400 Х 2 400 dpi и EA тонера на Xerox, резултатите са ярки и детайлни със завършек, наподобяващ офсет.

Допълнителните функции на Xerox Color 570 включват:

-         Печатни скорости от 70 цветни стр./мин. и до 75 стр./мин. при черно-бял печат.

-         Разширени възможности за носители като полиестер и винил.

-         Опции за завършек като захващане с телбод, перфориране, прегъване и подрязване за презентации, брошури и отчети.

-         Избор от печатни сървъри, които подобряват управлението на цветовете и намаляват технологичното време.

-         Разнообразни възможности за персонализиране на печатните продукти.

-         Mobile Print Cloud от Xerox позволява на потребителите да печатат отвсякъде.

-         Разнообразие при тежестта на хартията за обикновен и ламиниран печат – до 300 гр./кв.м и 220 гр./кв.м при двустранно принтиране.