Новите устройства от Xerox осигуряват бързина и ефективност на малките и средни бизнеси, като правят печатането на висококачествени документи с професионален вид по-лесно, независимо къде в офиса се намирате благодарение на опцията за Wi-Fi свързване.
 
Новите черно-бели принтери Xerox Phaser® 3610 и мултифункционални устройства WorkCentre® 3615 печатат със скорост от 45 страници в минута за A4 формат, което ги нарежда сред най-бързите устройства в категориите им. И двете машини могат да се допълнят с до три тави за хартия с обем 550 листа и така да разполагат с до 2 350 листа, което е подходящо за тежки натоварвания и разнообразни нужди. Печатната резолюция на устройствата от 1200х1200 dpi  прави търговските материали, фактурите и бележките наистина висококачествени и отчетливи.
 
Приложението Apple AirPrint е достъпно и на двете устройства и позволява на потребителите да печатат електронни писма и документи директно от мобилното си утройство с iOS, когато се свържат с мрежата в офиса. Когато са извън офиса, служителите могат да използват Xerox PrintBack, за да разпечатват документи дистанционно.
 
Xerox WorkCentre 3615 е истински доверен партньор за реализация на множество задачи и може да програмира следващите си задачи, докато изпълнява настоящите.
 
За допълнително удобство и двете устройства иматтонер касети със свръх-висок капацитет, така че да се отделя по-малко време за смяна на тонера. Употребата и разходите за хартия могат да бъдат намалени както с ползване на настройки за двустранен печат, така и с разполагане на няколко страници на един лист при едностранен, което е наистина удобно при разпечатване на презентации.
 
Функцията Secure Print е стандартна за двете устройства и осигурява конфиденциалност на документите. Освен това, устройствата използват тонер Xerox EA, който намалява емисиите на CO2 в атмосферата с около 28% в сравнение със стандартните тонери.