Продукти:

Бизнес решения

Производствени решения

Софтуер

Офис решения

Услуги

 

 

Цените  са в лева, без ДДС!

 

За всички  продукти над  1500 лв без ДДС, поръчани през сайта, транспортът е безплатен!!

Новини:

Райс ЕООД с отличие от XEROX "Партньор на 2017та"

РАЙС и XEROX представиха пред шуменския бизнес портфолио от решения за управление на печат и за защита на личните данни в документацията

FUJIFILM Holdings и Корпорация Xerox обявиха споразумение за обединение на дългогодишното съвместно предприятие Fuji Xerox с Xerox

Райс ЕООД стана акредитиран партньор на Xerox за България в предлагането на Managed Print Services (MPS) – Управляеми услуги за печат

Xerox прави мастилено-струйните принтери достъпни за повече доставчици на печатни услуги

KBA и Xerox се насочват към пазара на опаковки от картон с 40-инчова дигитална листова преса

Xerox е лидер в услугите за управление на работните потоци според новия доклад на IDC MarketScape

Колко интелигентно може да бъде едно мултифункционално устройство в действителност?

Gartner обяви Xerox за лидер в световния си доклад

Xerox® Color C60 Printer спечели наградата „PRO“ на Buyers Laboratory

Xerox е лидер в услугите за управление на работните потоци според новия доклад на IDC MarketScape

Лидер в надпреварата: Xerox води класацията в доклада на Quocirca за пазара на управляемите печатни услуги (MPS) за шеста поредна година

Виж всички новини
Начало > Xerox развива печатните услуги отвъд принтирането

Xerox развива печатните услуги отвъд принтирането

Тъй като компаниите търсят по-добър начин, за да се спрявят с големия приток на документи и информация, Xerox (NYSE: XRX) отговаря с нови инструменти за достъпен печат - и по-малко печат – като постоянно улеснява работата .
  „Работата вече не се олицетворява с офис. Модерния човек работи по всяко време и навсякъде, това е предизвикателство и възможност. Следващото ни поколение за управление на печата дава възможност на нашите клиенти да контролират информацията, докато се справят с ежедневни занимания, като продуктивност, мобилност, сигурност и постоянност.” казва Майк Фелдман, президент, Large Enterprise Operations, Xerox
Заедно с услугите за управление на печата (MPS) лидерът на пазара Xerox  съчетава технология и управление на документи с възможности за бизнеса и IT. Компанията разшири своите предложения, за да задоволи потребностите на работното място което е „винаги в готовност”, рязкото увеличаване на съдържанието, и продуктивността на бизнеса.
 “Xerox значително засилва своето влияние върху управлението на печата и стратегията си в документните услуги”, казва Анхèле Бойд, вице президент, Imaging/Output Document Solutions and SMB, IDC. „ Компанията развива MPS отвъд общоприетото възприятие за печат като цялостен бизнес подход, който подобрява ежедневните работни процеси.”
 Три етапния подход на Xerox – преценяване и оптимизиране; сигурност и интегриране; автоматизиране и улесняване - са карта за свързване на хартиения и дигиталния свят.
 
Новите инструменти и услуги достъпнни в Xerox’sMPS включват:
Анализ и оптимизиране:
  • Xerox CompleteView™ Pro показва на клиентите цената на притежание на инфраструктурата, коефициент на устройството, употреба на устройството и метрики за устойчивост. Подобренията включват моделирани решения (анализи на съдържание, за да може клиентите да видят различни развития на обстоятелствата, преди да се направи инвестицията), поддържат се както мастилните машини на Xerox, така и устройства с различни марки.
  • Xerox Production Assessment Services се занимава с продуктивносста на печата, за да достигне по най-прекия път до спестяване на разходи и ефикасност. Оценката включва използването на капацитета, цена на притежание, стойност на продуктивността и развитието на услугите.
Сигурност и интегриране:
  • Xerox Print Security Audit Service наблюдава печатния процес, за да намери и реши проблема. Предложението включва консултативни услуги, като изпозлва инструменти за събиране на информация и анализ.
  • Xerox Print Server Management Service освобождава ИТ ресурса на компанията, като възлага на Xerox да супервизира печатните услуги.
  •  Xerox Mobile Print Solution предлага сигурно печатане, посредством приложението Xerox Mobile Print. Потребителите могат да принтират от десктопа, лаптопа, таблета, мобилните устройства и смартфоните си. Допълнителните екстри включват:
§         намиране на принтери, използват се GPS и карти;
§         интегрирано облачно печатане с потребителска директория
§         Secure Card Reader  и Follow You Print решения;
§         принтиране на уеб страници, избор на медия и поддръжка на глобални модели за разгръщане
 
Автоматизиране и улесняване
  • XeroxContentManagementServices помага на компаниите да автоматизират, улеснят и намалят употребата на хартия по време на работа. Ефективността се постига с помощта на инструментите за управление Xerox, както и консултантските услуги
  • XeroxIgniteSM електронно оценява изпити и анализира