Продукти:

Бизнес решения

Производствени решения

Софтуер

Офис решения

Услуги

 

 

Цените  са в лева, без ДДС!

 

За всички  продукти над  1500 лв без ДДС, поръчани през сайта, транспортът е безплатен!!

Новини:

Райс ЕООД с отличие от XEROX "Партньор на 2017та"

РАЙС и XEROX представиха пред шуменския бизнес портфолио от решения за управление на печат и за защита на личните данни в документацията

FUJIFILM Holdings и Корпорация Xerox обявиха споразумение за обединение на дългогодишното съвместно предприятие Fuji Xerox с Xerox

Райс ЕООД стана акредитиран партньор на Xerox за България в предлагането на Managed Print Services (MPS) – Управляеми услуги за печат

Xerox прави мастилено-струйните принтери достъпни за повече доставчици на печатни услуги

KBA и Xerox се насочват към пазара на опаковки от картон с 40-инчова дигитална листова преса

Xerox е лидер в услугите за управление на работните потоци според новия доклад на IDC MarketScape

Колко интелигентно може да бъде едно мултифункционално устройство в действителност?

Gartner обяви Xerox за лидер в световния си доклад

Xerox® Color C60 Printer спечели наградата „PRO“ на Buyers Laboratory

Xerox е лидер в услугите за управление на работните потоци според новия доклад на IDC MarketScape

Лидер в надпреварата: Xerox води класацията в доклада на Quocirca за пазара на управляемите печатни услуги (MPS) за шеста поредна година

Виж всички новини
Начало > Xerox е позициониран в полето на визионерите по рейтинга на Gartner

Xerox е позициониран в полето на визионерите по рейтинга на Gartner

Xerox е разположен в квадранта на „Визионерите“ в магическия квадрат за съдържателен мениджмънт на предприятията за 2013, създаден от Gartner, Inc. Признанието се присъжда на Xerox заради възможностите на компанията да доставя набор от възможности за управление на фирменото съдържание, включително такива, базирани на облачни услуги.

 „Управлението на данни е интелигентното решение за подобряване на бизнеса, който от своя страна повишава своята продуктивност.” казва Мак Фелдман, президент Large Enterprise Operations в Xerox. „С нашето портфолио от продукти, базирани на облака, работата става по-проста - от медицинските сестри, които имат достъп до клиничния регистър през мобилно устройство, до училищните администратори, които могат да откриват информация за ученик в в сигурна база данни за секунди.”

Платформата на XeroxDocuShare® автоматизира документи и дигитално съдържание, за да опрости начина на работа в различни индустрии като образование, здравеопазване, търговия на дребно, инвестиционно банкиране, застраховки, правителствени и производствени дейности. Допълнителна бързина в изпълението на задачи може да бъде постигната с използването на DocuShare 6.6.1, докато DocuShare Mobile  позволява търсене, редактиране и изтегляне на документи в движение.
 
Xerox Transactional Content Manager е уеб базирана система за управление на съдържание, която придвижва документите през система от контролни точки. SaaS (software as a service) платформата помага на организациите да бъдат по-експедитивни и ускорява процеса на взимане на решения.

ECM  предложенията за индустрията на Xerox подобряват начина за справяне с документи за правни професии, ипотечни и здравни индустрии, както и персонализирани комуникационни стратегии. Подкрепени от иновациите на Xerox, тези предложения включват инструменти за текстови и визуални анализи, както и категоризация и анализ на съдържанието.
  • Xerox Litigation Services осигуряват услуги, технологични и консултантски експертизи за управление на изчисленията при търсене в интернет.
  • Xerox Mortgage Services  позволява на наемодателите и наемателите да подписват електронно, съхраняват и редактират законово обвързващи документи за наем – тази колаборация ускорява значително процеса на одобрение на ипотека.
  • Компанията на Xerox XMPie® осигурява индивидуализирано управление на комуникацията, като предлага StoreFlow™, цялостно Web-to-print решение, което създава и управлява онлайн магазини и маркетинг портали.
  • Xerox Ignite™ Educator Support System е софтуерно решение, което позволява на учителите да оценяват по-бързо материали, написани на ръка от студентите
  • Midas+ Solution Suite  е интегриран сбор от софтуерни приложения за различни нужди - от управление на медицински досиета, през сравнение на данни, до подобряването на работата и редовни отчети.