Продукти:

Бизнес решения

Производствени решения

Софтуер

Офис решения

Услуги

 

 

Цените  са в лева, без ДДС!

 

За всички  продукти над  1500 лв без ДДС, поръчани през сайта, транспортът е безплатен!!

Новини:

Най-доброто цифрово хранилище за библиотеки

Как да се използва приносa на обществеността за допълване на вътрешните операции по цифровизация?

Каква представлява ефективността на вземане на проби (семплиране)?

Културно наследство - подпомагане на човечеството да спаси историята

Значението на обработката на изображенията

Правилното оборудване за дигитализиране на крехки подвързани документи

Какво трябва да знаете за да стартирате проект за дигитализация?

Качеството на изображението не е просто резолюция!

8 ключови въпроса, които да зададете на компаниите – потенциални изпълнители на вашия проект за управление на печата

Как MPS може да бъде от полза за бизнеса Ви?

Райс ЕООД с отличие от XEROX "Партньор на 2017та"

РАЙС и XEROX представиха пред шуменския бизнес портфолио от решения за управление на печат и за защита на личните данни в документацията

Виж всички новини
Начало > Най-доброто цифрово хранилище за библиотеки

Най-доброто цифрово хранилище за библиотеки

Цифровото хранилище е платформа, използвана за управление и съхранение на цифрово съдържание (изображения, видеоклипове или аудио файлове). Поставянето на съдържание в институционално хранилище дава възможност на персонала и институциите да го управляват и опазват и следователно да извлекат максимална стойност от него.

bibliotheque_numerique

В миналото някои библиотеки бяха затруднени в избора на това, какво да могат да включат в дигиталната си библиотека, поради необходимостта от това да могат да ограничават лични или чувствителни документи, които не трябва да бъдат достъпни или споделени с всички.
Благодарение на подобренията в софтуерите тази бариера бе премахната, тъй като не само може да бъдат ограничени отделни елементи, но и до цели колекции, до които може да се осъществи достъп само въз основа на изрично разрешение за потребителя. Например сега дадена библиотека може да добавя протоколи от управленски срещи и да ги прави достъпни само за тези, които са администратори или мениджъри. Файловете и колекциите не просто могат да бъдат „ограничени“ и в последствие направени видими за определени потребители, същото важи и за каталогизирането и редактирането на тези файлове в рамките на бек офис или административните модули. Това означава, че хората, които редактират записите, могат да имат различни права/достъп, които могат да ги ограничат да виждат или да знаят за  съществуването на определени елементи, така че тези записи не могат да бъдат редактирани, освен ако някой не е получил съответното разрешение.

Тези функции и много други вече са достъпни за библиотеки със софтуерен интерфейс, наречен LIMB Gallery от i2S и могат да заменят съществуващите интерфейси на цифровата библиотека.

Responsive Capture LIMB i2S

Limb Gallery е много мощна и съвременна платформа, предоставяща чудесно преживяване на потребителя. Тя позволява много лесно да настроите персонализирана схема, да добавяте нови елементи в колекциите или дори да контролирате достъпа до тях.
 

Ето някои кратки видеоклипове, които ви разказват всичко!
Какви са наличните различни шаблони
Как да добавяте нови елементи в съществуваща колекция
Как мога да контролирам правата и достъпа до файловете